Michael Rasmussen kører gadeløbet!

Den danske ”kylling” Michael Rasmussen er klar til Danmarks største gadeløbsevent, når Grand Prix Bikebuster bliver afviklet lørdag den 11. september 2010. Michael Rasmussen har de seneste år haft en svær tilværelse i cykelsporten, men nu begynder danskeren igen at få luft under vingerne med den nye personlige sponsor, som har garanteret hans løn.

”Jeg glæder mig til gadeløbet i Hvidovre. Det bliver rigtig sjovt. Jeg går selvfølgelig efter sejren, men jeg er sikker på, at jeg får hård konkurrence fra de øvrige danske ryttere,” forklarer Michael Rasmussen.

Glad arrangør glæder sig over aftalen
Eftersom Michael Rasmussen ikke nåede at finde et hold forud for Vuelta a España, som starter på lørdag, udnyttede løbsarrangør Henrik Bandsholm chancen og fik ”kyllingen fra Tølløse” til start i Grand Prix Bikebuster.

”Jeg må indrømme, det er lidt af et scoop at få Michael Rasmussen til start i gadeløbet i Hvidovre. Jeg har i et stykke tid været i god dialog med Michael, og vi har indgået en aftale omkring hans deltagelse i gadeløbet,” forklarer en meget glad løbsarrangør Henrik Bandsholm og tilføjer:

”Det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en blandt mange, som mener, at Michael er blevet straffet hårdt siden hans exit fra Tour de France i 2007. Hvis Michael skal have en chance for på nogen måde at komme tilbage til verdenseliten i professionel cykling, så skal det være nu.”

Michael Rasmussen har de seneste måneder kørt flere gadeløb i Danmark og har gjort det rigtig godt. Senest i Herning hvor det blev til en andenplads og årets Tour de France vinder Alberto Contador deltog.

”Det, at han har været til start i forskellige gadeløb rundt omkring i landet de sidste 3 måneder, gør ikke, at Michael får en professionel kontrakt, men det gør, at Michael viser det danske publikum, at han stadig brænder meget for cykelsporten, og at han stadigvæk er blandt Danmarks – og verdens bedste cykelryttere trods manglende løbsform.”

”Det, som også gør det unikt at have Michael med i gadeløbet i Hvidovre, er, at Michael ikke har kørt nogen former for gadeløbsevents på Sjælland siden 2007, da han var med i Ordrups gadeløb. Så det at have ham til start i Hvidovre bliver stort for det sjællandske publikum. Jeg er helt sikker på, at Michaels deltagelse i Grand Prix Bikebuster, lørdag den 11. september, vil få rigtig mange københavnere op af sofaen og ud at se “Kyllingen” køre i Hvidovre,” slutter løbsarrangøren.

Du har mulighed for at køre med stjerne.
Som stort hovednavn til motions gadeløbet, kommer den tidligere prof. 6-dagsrytter og Team T-mobile stjerne, Jakob Piil, samt TV-2 og Tour de France speaker Dennis Ritter.

Men du bør nok følge Frederiks anbefaling og købe en fed og lækker racercykel før du kan blive en del af gruppen. Jeg tvivler på, at de ville tænke meget om dig, hvis du kommer på en gammel herrecykkel.

Billede fra motions gadeløbet 2008 med Dennis Ritter og Lars Michaelsen.

Gadeløbet kører med start og mål i Hvidovre midtby, u.f. Hvidovre Rådhus. Første start er kl. 12.00 for motionister, som kører 40 min + 1 omgang.

Kl. 16.30 starter det professionelle gadeløb, hvor der i feltet vil være flere prof. stjerner, danske teams og det meste af den hjemlige elite.

Tilmelding til GP Feltet.dk motions løbet sker her på siden i menu feltet under GP Bikebuster og for licensrytter på Sjællands Distriktets hjemmeside.

Vel mødt til gadeløbs event Grand Prix Bikebuster 2010.

Programmet
Kl. 11.30 mål område og rute afspærres for trafik
Kl. 11.40 optakt til gadeløbs event ved målstregen
Kl. 12.00 starter motionsløb over 40 min + 1 omgang, med tidligere professionelle Jakob Piil
Kl. 13.00 starter gadeløbet for unge talenter. Ungdom 15/17 over 40 min + 1 omgang
Kl. 13.10 præmieoverrækkelse for motionsklassen
Kl. 14.00 starter gadeløbet for junior, H-40 og C-klassen over 45 min + 1 omgang
Kl. 14.10 præmieoverrækkelse for de unge talenter
Kl. 15.05 præsentation af Derny GP feltet
Kl. 15.15 starter Derny GP over 8 omgange for tidligere professionelle ryttere
Kl. 15.45 præmieoverrækkelse Derny løbet
Kl. 15.50 præmieoverrækkelse for junior, H-40 og C-rytterne
Kl. 15.55 opvarmning på ruten for de professionelle rytterne til det prof. gadeløb GP Bikebuster
Kl. 16.10. præsentation af det professionelle felt ved målstregen
Kl. 16.15 skydes det professionelle gadeløb i gang over 65 min + 3 omgange
Kl. 17.55 Derny GP finale for de 8 bedst placerede ryttere i det prof. felt, over 5 omgange.
Kl. 18.05 præmieoverrækkelse for de 3 bedste, samlet, i spurt konkurrencen og i Derny finalen
Kl. 18.20 slut på dagens program

Med sportslig hilsen

Løbsdirektør
Henrik Bandsholm, som lige er kommet hjem fra en Filippinerne rejse, som var skøn!